RUISBROEK: – Op donderdag 27 april organiseerde Buurthuis 1601 een open Crea avond waar iedereen die wou mee vlagjes en wimpels kon maken. Met die vlagjes gaan ze dan de straat versieren voor het Buurtfeest op 13 mei 2023.

Buurtfeest op 13 mei 2023
Wim Carels van Buurthuis 1601: “Wij zijn vooral bezig met het aftasten van de noden die er in de buurt aanwezig zijn. Zo komen er wekelijks een honderdtal Kinderen en tieners naar onze vrije tijds werkingen en organiseren we ook activiteiten voor volwassenen die ook steeds een 15-tal bezoekers aantrekken. Enkele maanden geleden besloten we met een kerngroepje van de volwassenen om samen een buurtfeest te organiseren.

Naast het aanbieden van een gezellige lentenamiddag voor alle buurtbewoners, vinden we het ook belangrijk om de organisaties en verenigingen die actief zijn in Ruisbroek een plaats te geven op ons feest. Door de grote diversiteit aan mensen is het niet altijd even duidelijk voor iedereen om de gepaste informatie te vinden en erachter te komen wat het aanbod is. Er zal ook een vrij podium zijn met lokale rappers, dj’s en een initiatie Linedancing. We gaan ook een reeks volspelen organiseren waar iedereen prijzen mee kan winnen. De animatoren van het buurthuis gaan zorgen voor activiteiten voor de allerjongsten en de oudste tienergroepen gaan zich ontfermen over eet-en drankgelegenheid.

%d bloggers liken dit: