NEGENMANNEKE: – Na een eerste rommelmarkt tijdens Negenmanneke Kermis in september 2021, en een tweede editie in 2022, organiseerde het Wijkcomité van Negenmanneke ism Chiro Negenmanneke een Halloweentocht in de straten van de buurt ,en daarna ism met WZC Belfair een Kersmarkt . Zondag 22 januari 2023 verwelkomende de leden van het comité voor de eerste keer de buurtbewoners op hun eerste nieuwjaarsdrink.

Iedereen was welkom, er werd alleen gevraagd om een droogje en of een natje mee te brengen om te delen met de andere deelnemers. Het concept heeft gewerkt en het was er gezellig, leuk, tof, hartverwarmend.
Het wijkcomité bedankt de gemeente Sint-Pieters-leeuw voor de steun, de diensten evenementen, vrijetijd, cultuur, mobiliteit, politie Zennevallei, Chiro Negenmanneke, de Directie van de Sint-Stevensschool, alle vrijwilligers, Moriau Gaz, Beenhouwerij Jos, en natuurlijk alle bezoekers.”

Wijkcomité Negenmanneke maakt nu reeds een afspraak in september voor de 3de grote rommelmarkt, in oktober voor de Halloweentocht, en nog veel meer!

%d bloggers liken dit: