SINT-PIETERS-LEEUW: – Gisterenavond organiseerde BruL in het vrijetijdshuis de Viron een FIFA toernooi en dat bleek een schot in de roos te zijn! Senne Van Herreweghen en Niels Lemaire haalden de finale, die uiteindelijk gewonnen werd door Senne. De derde prijs was voor Nassim Jamli, die de kleine finale won van Talbi Yasser.

De gemeente bouwt in het vrijetijdshuis De Viron een levendig en een bruisende vrijetijdswerking uit. Met het FIFA toernooi werd de aftrap gegeven van een nieuw jaar vol boeiende activiteiten met voor ieder wat wils.

Toch dreigde er roet in het eten gegooid te worden en moest er wegens een Covid-besmetting last-minute op zoek worden gegaan naar een andere organisatie.
An Speeckaert, schepen van Jeugd: “Woensdagnamiddag kregen we bericht dat de begeleidende organisatie wegens overmacht, een Covid-besmetting bij een van de medewerkers van de begeleidende organisatie, niet kon doorgaan. De medewerkers van de vrijetijdsdiensten zagen er tegenop zo veel kinderen en jongeren teleur te moeten stellen, want de interesse voor deze activiteit is zo groot dat er naast de 32 ingeschreven deelnemers ook een wachtlijst werd aangelegd. “We hebben snel geschakeld en hebben het geluk gehad een organisatie te vinden die ons uit de nood wil helpen”. Daardoor kon het toernooi wel doorgaan, maar ’s avonds.”

%d bloggers liken dit: