SINT-PIETERS-LEEUW: – Donderdagmiddag bracht cd&v Sint-Pieters-Leeuw de Warmste Week naar de Leeuwse dienstencentra en trakteerden ze de de medewerkers en bezoekers van LDC Negenhof, Meander en ‘t Paviljoentje op lekker kerstgebak van de lokale bakkers. Met deze kerstactie willen ze de Leeuwse senioren een hart onder de riem steken en meteen ook het vakmanschap van de lokale Leeuwse bakkers in de verf zetten.

De kerstactie was meteen ook de eerste actie onder de nieuwe cd&v-seniorenvoorzitter Marc Troucheau. Hij neemt de fakkel over van Julien Vandenberghe die na jaren van engagement en inzet afscheid neemt als seniorenvoorzitter. Veel dank aan Julien voor al die jaren en veel succes aan de nieuwe seniorenvoorzitter!“, zegt ereschepen en bestuurslid Luc Van Ruysevelt.

%d bloggers liken dit: