SINT-PIETERS-LEEUW: – Naar aanleiding van de Week van het Afvalteam ging Schepen van Milieu en afvalbeleid Brahim Harfaoui een dagje meedraaien met de parkwachters van het recyclagepark in Sint-Pieters-Leeuw.

Het bezoek startte met een ontbijt en gebakjes aangeboden door de schepen. Daarna trok de schepen zelf zijn werkkledij en handschoenen aan en leerden de parkwachters hem de kneepjes van het vak.
Het was boeiend en leerrijk om de uitdagingen waar onze parkwachters elke dag voorstaan aan den lijve te ondervinden. Ik heb zo zonder twijfel nog meer respect en waardering gekregen voor de geweldige manier waarop ze elke dag hun job vervullen en onze Leeuwenaars met raad en daad bijstaan.”
Het werd zowel voor schepen Harfaoui als voor de parkwachters een bijzonder boeiende ervaring die de toekomstige samenwerking nog efficiënter zal maken.

%d bloggers liken dit: