RUISBROEK: – Op woensdag 21 september 2022 nodigt Buurthuis 1601 alle buurtbewoners uit voor de Startdag. Samen met onze animatoren hebben we een aantrekkelijk programma gemaakt. We gaan een stuk van de straat afzetten, verschillende stands instaleren en enkele acts laten doorgaan tussen 14u00 en 18u00.

De verschillende leuke stands die we gaan instaleren zijn: grime, batches maken, Pingpong , een springkasteel, Pannakooi voetbal, eet-en drinkgelegenheid en een fietsparcours waarbij je een prijs kan winnen als je de snelste tijd neerzet.

Tussen 16u00 en 17u00 zijn er 2 workshops, een boks initiatie en een dans workshop Dabke.

We sluiten dan de namiddag af met enkele dienstmededelingen en een optreden van Lazy Joe, een plaatselijke Hip hopper.

Doorlopend kan iedereen zijn kinderen en tieners komen inschrijven voor de vrijetijdsactiviteiten die vanaf woensdag 28 september van start gaan. Er zal ook informatie beschikbaar zijn over Café Combinne, de jobcoaching en de maandelijkse volwassen activiteiten.
We verwachten jullie met veel plezier in de Kerkstraat 10 te Ruisbroek!

%d bloggers liken dit: