SINT-PIETERS-LEEUW: – De Infosessie “op stap naar het secundair onderwijs” van 1 februari 2022 in OC De Merselborre wordt omwille van de coronapandemie vervangen door een online presentatiefilm en op dinsdag 1 en woensdag 9 februari, telkens om 19u, een online vragenuurtje.

Jammer genoeg zijn we genoodzaakt om onze infoavonden te annuleren wegens de huidige coronasituatie. De informatie die we brengen op de infoavonden, bieden we u alvast ook aan via de online presentatiefilm “Op stap naar het secundair onderwijs“. Zo kan u online de presentatie volgen, op een moment dat dit voor u past.”

Ter vervanging van onze infoavonden organiseren we op dinsdag 1 en woensdag 9 februari, telkens om 19u, een online vragenuurtje. We willen u als ouder op deze manier en aanvullend op onze presentatiefilm de mogelijkheid bieden om eventuele verduidelijkende en bijkomende vragen te stellen. Inschrijven voor de vragenuurtjes –  klik hier .

U vindt ook enkele nuttige links die u helpen bij het maken van de juiste studiekeuze, alsook het overzicht en de links naar de secundaire scholen in de regio Zuid-West Brabant via: www.opstapnaarhetsecundaironderwijs.be

%d bloggers liken dit: