SINT-PIETERS-LEEUW: – Op zaterdagavond 9 oktober 2021 organiseren VZW Preventie Lichthinder, de Vereniging voor Sterrenkunde (VVS) en diverse natuurverenigingen opnieuw de Nacht van de Duisternis. Via deze campagne vragen ze aandacht voor de impact van lichtvervuiling op mens en milieu en roepen ze op om ’s nachts zo energie-efficiënt mogelijk te verlichten.

Ook de gemeente Sint-Pieters-Leeuw doet mee en zal op zaterdagavond van 19 tot 24 uur op verschillende plaatsen de openbare verlichting volledig of gedeeltelijk doven:
Albert Callebautstraat – Begoniastraat – Bellestraat – Bevrijdingsstraat – Bezemstraat – Bildstraat – Boomkwekerijstraat – Bosveldbaan – Dageraadstraat – Dauw-Defossezlaan – Domstraat – Edward de Baerdemaekerstraat – Ferdinand Uylenbroeckstraat – Frans Baesstraat – Frans Weyenbergstraat – Gulden Bodemplein – Hemelrijkstraat – Hemelstraat – Herdeweg – Hoogelst – Inkendaalstraat – Jagersdal – Jan Baptist Bosmansstraat – Jan Baptist Rampelbergstraat – Jan Baptist Troucheaustraat – Jan Ruusbroecstraat – Jozef Sluysstraat – Kamstraat – Kareeloven – Karenberg – Kasteelstraat – Kerkhofstraat – Kleine Brugstraat – Klein-Nederstraat – Konijnestraat – Laudinnestraat – Mechelsgatstraat – Mekingenweg – Mollemstraat – Nederstraat – Obbeekstraat – Oudenakenstraat – Pieter Cornelisstraat – Pieter Michielsstraat – Pijnbroekstraat – Rattendaal – Rekerstraat – Reuzenstraat – Reystraat – Smidsestraat – Spoorwegstraat – Tuinwijk Zuun – Vaartstraat – Victor Maloustraat – Vogelstraat – Vosholenweg – Wittehoedstraat – Zellikveld – Zeypestraat – Zonneweelde

%d bloggers liken dit: