NEGENMANNEKE: – Al vroeg vanmorgen kuierden heel wat mensen langs de standjes van de rommelmarkt georganiseerd door het wijkcomité van Negenmanneke. Wat later was ook de zon van de partij en ging de kermis open. Deze namiddag is er nog heel wat animatie voorzien op het Weerstandsplein.

Ook vzw BAOBAB die zich in het Negenhof bevinden en als doel hebben lokale kansarme gezinnen te helpen om rond te komen door gratis voedsel te bedelen stelden zich voor aan het brede publiek.

DJ Babbelaar zorgde op de rommelmarkt voor de muzikale sfeer en maakte ook wat reclame voor zijn online webradio: www.djbabbelaar.be.

Deze slideshow vereist JavaScript.

waterlek op Weerstandsplein tijdens kermis Negenmanneke

Donderdag en vrijdag was de Watergroep al op zoek naar een waterlek aan het Weerstandsplein. Vandaag kwam een deskundige langs en bij het graven kwam het lek aan het licht. Verscheidene mensen moesten zich haasten om hun uitgestalde waren op de rommelmarkt in veiligheid te brengen toen het water de Sint-Stevensstraat in liep.

Tijdens de herstellingswerken starte op het podium optredens van Rudi Tastenoe, Bart, Andy Swingstar, Benny Michiels en als afsluiter Octopus.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder