VLEZENBEEK: – Een hele week had revalidatieziekenhuis Inkendaal onder het motto “Jij bent goud waard” extra oog en oor voor haar revalidanten naar aanleiding van de internationale actie What Matters To You.

Inkendaal heeft de voorbije jaren de traditie om deel te nemen aan de internationale What Matters to You-dag op 6 juni. Zorgverleners en hun teams zetten zich op die dag extra in om oog en oor te hebben voor de kleine dingen die belangrijk zijn voor de mensen aan wie ze zorg verlenen, voor hun familie en/of omgeving. Op die dag en in die week mag het namelijk een tINKeltje meer zijn.
COVID-19 gooide ook vorige editie al roet in het eten, waardoor een grootschalig evenement niet haalbaar was. Inkendaal zou Inkendaal niet zijn als we geen creatief alternatief zouden bedenken!
Dus werd er een lightversie van de “What Matters To You” georganiseerd dit jaar met als thema “jij bent goud waard”.

Zo waren er deze week met dank aan hetkeukenteam culinaire verwennerijen voor gehospitaliseerde en ambulante revalidanten. Ongezien was de dessertennamiddag, waarbij revalidanten kans maakten op het gouden dessert met extra feel good-prijs!
Vandaag sluiten ze de week sfeervol af met Radio Inkendaal vanuit de cafetaria. Doorheen het ziekenhuis klinken de plaatjes die patiënten een hele week konden aanvragen.  “Veel dank aan ons WMTY-team en de medewerkers van Stadsradio Halle op 105.6 om dit mee mogelijk te maken.”

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder