SINT-PIETERS-LEEUW: – De mensen van autocars Bell Tours komen met een nieuw initiatief op de proppen:  Bell’Ice , met vers ijs en cupcakes in verschillende smaken.

Henri Rammant : “Al bijna 1 jaar wordt de sector van autocars Bell Tours hard getroffen door de covid19-maatregelen en nog steeds geen duidelijk perspectief… hopelijk mogen we tegen Pasen terug voorzichtig op uitstap in eigen land maar ook onze BUStronomie ligt al een jaar stil.
Om wat bezig te zijn en toch wat omzet te draaien om zware lopende kosten deels op te vangen, alle beetjes helpen, willen we Innovatief zijn en vooruitdenkend. Aangezien mensen niet mogen reizen brengen wij ze culinair op reis want een Belg reist met zijn maag we brengen streekspecialiteiten @ home. Bijvoorbeeld ijs caramel, beurre salé met zout van île de Ré, onlangs bezocht en staat terug op programma … zo kunnen we alle windstreken aan doen met culinaire ijs … gerechten met streken.
We hebben dankzij de vele jaren en reizen overal wel een contactpersoon die een speciaal ingrediënt wel kan bezorgen als wij er momenteel niet geraken door covid. Zo kunnen we intussen ook werken en testen aan de bustronomie formules.”

Vers ijs: vanille, mokka, banaan, straciatella, speculoos, oreo,… Vanaf 8€/liter
Cupcakes: Vanille, Coffee, Speculoos, Kinder Bueno, Oreo, Rolo, Cuberdon, Violette, Pistache, Mikado,… Vanaf 3,5€/stuk
• Aan een streekgebonden menu om je vingers van af te likken wordt gewerkt, weldra meer nieuws.
Meer info of bestellen voor donderdag 16u => info@belltours.be
Afhaal vrijdagnamiddag & zaterdag of op afspraak (verjaardag, speciaal moment …) Levering mogelijk, vraag naar de voorwaarden.

Henri Rammant : “Achter de schermen plannen we busreizen,… hopelijk kunnen we vanaf de paasvakantie voorzichtig terug op uitstap met de bus naar zee, ardennen, dierenpark,…

%d bloggers liken dit: