2020-09-06-coderdojo_SPL_met_coronamaatregelenSINT-PIETERS-LEEUW: – Zaterdag 6 februari 2021 van 14 – 17 uur gaat CoderDojo Sint-Pieters-Leeuw volledig online. Je kan dus deelnemen van bij jou thuis, achter je eigen PC. Gezien de huidige coronamaatregelen komen we niet fysiek samen.

We gaan het experiment aan met de technologische middelen die we hebben. Doe je mee?

Wat heb je nodig?
Een pc die verbonden is met het internet, met een microfoon (mag gerust die van je computer zijn ) en een camera. Geen speciale dingen dus, dit heb je waarschijnlijk reeds isn huis.
Om samen te kunnen werken, gaan we WEBEX gebruiken. Als je inschrijft sturen we voor de start van deze CoderDojo de link naar de online omgeving die we opgezet hebben! We raden je aan dat je op voorhand even de instellingen van je pc test om te checken of alles in orde is.

Gratis inschrijven via: sintpietersleeuw.coderdojobelgium.be

%d bloggers liken dit: