RUISBROEK: – Op maandag 8 februari start Willemen Infra met de plaatsing van de riolering op het kruispunt Terwenschoofstraat/Fabriekstraat.

De riolering komende uit de Terwenschoofstraat wordt dan gekoppeld met de riolering van de Fabriekstraat. Aangezien de riolering in het midden van de Terwenschoofstraat ligt, zal deze dan ook VOLLEDIG worden afgesloten gedurende de werkdag, meer bepaald van 06:00u ’s morgens tot 18:00u ’s avonds. Op het einde van de werkdag zal een tijdelijke doorgang worden voorzien zodat de straat toegankelijk wordt met de wagen tot de volgende ochtend 06:00u. Deze werkzaamheden zullen maximaal 5 dagen duren. We wensen te benadrukken dat doorgang tijdens de werkdag ABSOLUUT onmogelijk zal zijn. Gelieve hiervoor dan ook uw voorzorgen te nemen. Mogen we u vriendelijk vragen om u wagen buiten de Terwenschoofstraat te stationeren tegen maandagmorgen om 6 uur. Ook vragen we om uw huisvuil te deponeren aan het ophaalpunt thv de Fabriekstr/Hemelstraat.

Deze planning is onder voorbehoud van de weersomstandigheden, de weersvoorspellingen voor volgende week zijn nog heel onduidelijk en kunnen er dus voor zorgen dat deze planning nog wordt gewijzigd. Wij verontschuldigen ons voor de ongemakken en bedanken u voor uw begrip.

UPDATE 07/02/2021: – Wegens de weersomstandigheden zullen de voorziene rioleringswerken t.h.v. het kruispunt Terwenschoofstraat/Fabriekstraat morgen niet kunnen starten.
De aannemer wacht nog even de weersvoorspellingen van de komende dagen af om te beslissen of de werken eventueel in de tweede helft van deze week gestart kunnen worden. Indien dit het geval is, worden de inwoners van de betrokken straten hiervan verwittigd.

%d bloggers liken dit: