2020-03-17-kapjesZENNEVALLEI: – Artsenkring Zennevallei: “Wij zijn dringend op zoek naar beschermingsmaskers voor de huisartsen in regio Zennevallei. De leveringen door de Overheid laten op zich wachten waardoor er momenteel een groot tekort dreigt. Huisartsen behoren tot de groep ‘frontsoldaten’ die de corona-crisis over zich heen krijgen. Ze worden blootgesteld aan besmettingsgevaar, maar hun beschermingsmateriaal geraakt uitgeput. De levering mondmaskers was beloofd voor 16 maart, maar gaat niet door. Het tekort wordt nijpend.
Vanaf woensdag 18/3 9u opent een inzamelpunt in Wachtpost Zennevallei, Alsembergsesteenweg 89 te Buizingen (open tot 16u).

Wat zoeken ze:
• chirugische maskers (mondkapjes)
• FFP2 of FFP3 maskers (stofmaskers)

Meer info: www.wachtpostzennevallei.be

%d bloggers liken dit: