SINT-PIETERS-LEEUW: – Vanaf 1 januari 2020 kan je in de gemeente Sint-Pieters-Leeuw eenvoudig opvang aanvragen via het Loket Kinderopvang.
Dat loket is een neutraal informatie- en ondersteuningspunt voor alle ouders die op zoek zijn naar opvang. Het vereenvoudigt de zoektocht naar opvang en biedt ouders de nodige informatie.
Daarenboven is het loket een netwerk van al wie met kinderopvang bezig is. Denk maar aan kinderopvanglocaties, het Sociaal Huis, Huis van het Kind, Leeuwse scholen en andere loketten kinderopvang. Met het loket kan je dus rekenen op correcte informatie rond kinderopvang.

2019-12-18- Sint-Pieters-Leeuw start met Loket Kinderopvang.jpg
Verneem meer over het Loket Kinderopvang in onderstaande video:


An Speeckaert, schepen van  kinderopvang: “Het wordt eenvoudiger voor ouders om een aanvraag voor kinderopvang te doen. Door het Loket Kinderopvang kunnen zij een volledig overzicht krijgen van alle mogelijke kinderopvanginitiatieven in Sint-Pieters-Leeuw. Ook als gemeente betekent het Loket Kinderopvang een grote meerwaarde omdat we zo de nood aan kinderopvang beter in kaart kunnen brengen.“

2019-12-17-flyer-loket-kinderopvangZoek jij opvang voor je baby of peuter?
Surf dan vanaf 1 januari 2020 naar www.sint-pieters-leeuw.be/kinderopvang-zoeken. In één aanvraag kan je alle opvanginitiatieven van je keuze aanduiden. Het Loket Kinderopvang stuurt vervolgens je aanvraag naar hen door.

Heb je hulp nodig bij de aanvraag?

Geen probleem, op volgende locaties helpt men je graag verder.
• het Loket Kinderopvang – Slesbroekstraat 44 – tel: 02 371 14 35
• het Sociaal Huis – Fabriekstraat 1 – tel: 02 371 0350
• Huis van het Kind – A. Quintusstraat 20 – tel: 0490 588 570

%d bloggers liken dit: