2014-11-14-Pieter-De-Ridder_Groendekor_40soorten-walnotenSINT-PIETERS-LEEUW: – Zaterdag 9 en zondag 10 november 2019 van 10-15u organiseert Groendekor de derde editie van het Notenweekend. Een boeiende Tentoonstelling “Kom Noten Kraken”. Maak kennis met de smaken en smaakverschillen van okkernoten, walnoten, hazelnoten en pecannoten.
De teelt van walnoten/okkernoten, hazelnoten en tamme kastanje krijgt deze editie meer aandacht.

Programma: Proeven, beoordelen, speurtocht naar betere noten, teeltvragen, ervaringen, verwerking en boomkwaliteit. Dit weekend richt zich zowel op de beroepsteler als op de liefhebber. De toegang is gratis.
Locatie: Groendekor, Bergensesteenweg 408, Sint-Pieters-Leeuw.

Zie ook ons artikel van 14/11/2014 – voorstelling 40 soorten walnoten uit de regio Pajottenland-Zennevallei

%d bloggers liken dit: