SINT-PIETERS-LEEUW: – De dag voor jaarmarkt Sint-Pieters-Leeuw, zondag 10 november 2019, wordt er traditioneel een feestje gebouwd aan de Rink. Kom al dansend en zingend de Loods in vuur en vlam zetten samen met volgende artiesten: Bram & Lennert, Pluto was a planet en for the record.

Bram & Lennert
Wie kent ondertussen niet het Ninoofse duo Bram & Lennert. Met hun twee gitaren veroveren ze het publiek en maken ze er een waar feestje van.

Pluto was a planet
….met Danira Boukhriss & William Boeva
De naam de van de nieuwe groep verraadt al enigszins het soort muzikale feestje dat Danira en William willen bouwen: muziek uit de tijd dat Pluto nog een planeet was. Pluto mag dan sinds midden 2016 gedegradeerd zijn tot ‘dwergplaneet’, de band belooft liedjes van pakweg 1990 tot nu. Zeg maar millennium-hits van Will Smith en Beyoncé over the Spice Girls en Linkin Park tot Britney Spears en zelfs Wim Soutaer. Pluto Was A Planet belooft al dat swingende materiaal in een “wervelende show vol dansbare medleys te verpakken”.

For the Record
De heren van For The Record sleuren zich steevast een lumbago met hun platenzakken propvol vinyls van vroeger tot nu… Dit met maar één doel: jullie al dansend de nacht in sturen!

LocatieTopstraat 11
Tickets zijn € 14, te kopen via www.colomaspl.be
%d bloggers liken dit: