2017-10-01-persvoorstelling_Intradura_06SINT-PIETERS-LEEUW: – Deze week voorspellen ze een hittegolf, tropische temperaturen tot wel 38 graden. Heerlijk weer, maar voor de afvalophalers ook veel zwaardere omstandigheden om in te werken. Daarom zullen de afvalophalingen van Intradura vervroegd worden met een uur en dit van 23 tot en met 26 juli 2019.
Intradura vraagt aan de inwoners om het afval vóór 5u buiten te zetten, dit kan al vanaf 18 uur de avond voordien. Zo mist men de afvalophaling zeker niet.

Om de namiddaghitte zoveel mogelijk te vermijden, starten onze ploegen de hele week om 5u in plaats van om 6u ’s morgens. Onze ophalers moeten met de nodige veiligheidskledij zoals handschoenen en veiligheidsschoenen, zwaar werk uitvoeren. Met dit weer is dat in de namiddag niet meer verantwoord” zegt Gunther Van Heymbeeck, Operations Manager bij Intradura.

%d bloggers liken dit: