VLEZENBEEK: – Onoffstage vzw bracht dit weekend de Kids Musical ”Annabelle” in OC De Merselborre.
2019-05-04-KidsMusical_annabelle (64)
Er was eens een kinderkoor In Vlemnbeek dat graag een musical wou spelen. zo kwam Annabele bij Redorls binnengewandeld. Het meisje dat nìet kon slapen met haar teddybeer op reis, vertrok 13 jaar geleden.
Het was dus met een hart vol nostalgie dat Sarah en Dorien opnieuw het sprookjesboek ter hand namen. De zusjes Van Hassel werden ook dit jaar weer trouw bijgestaan door Annelies Van Dorsselaer en Rosalien Qulnart. Zij waren er immers 13 jaar geleden ook bij. Wat eens het eerste musicalproject van Redoris was, zou nu de tweede kidsmusical van OnOffStage vzw worden.
Meer dan 40 kinderen daagden op voor de audities en de meesten van hen staan hier nu voor u voor het eerst op het podium.
Decor, kostuums, dansjes en liedjes kregen een nieuwe look en ook de techniek zorgde voor een paar hoogstandjes.

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: