SINT-LAUREINS-BERCHEM: – De Landelijke Gilde plant in samenwerking met de cultuurraad 100 m haag langsheen de nieuwe stal in de hoevebeenhouwerij Hof te Berchemveld.

Deze slideshow vereist JavaScript.


Leeuwse cultuurvoorzitter Hubert Avaux:” Een jaar geleden plantte de cultuurraad een hoogstamboomgaard in Hof te Berchemveld. Vandaag nam de Landelijke Gilde in samenwerking met de cultuurraad het initiatief om 100 m haag te planten rond de nieuwe stal. Hiermee levert het hof te Berchemveld het bewijs een bedrijf te zijn waar landbouw,natuur en cultuur perfect kunnen bouwen aan een schonere omgeving waar het goed is om leven voor mens en dier.”

1 comment

  1. Ik heb als particulier meer dan 100m wilde haag ( vlinder- en bijvriendelijk ) geplant en 23 hoogstammen. Ik heb hiervoor noch hulp noch subsidies gekregen maar wél veel positieve reacties van voorbijgangers. Indertijd is er ook al zo’n overgesubsidieerde aanplanting gebeurd naast het bos van Gaasbeek bij een particulier… Geef liever een beetje steun aan iedereen die een inspanning levert ipv alles te concentreren op 1 project…

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: