2018-11-28-flyer---safeteen.jpgSINT-PIETERS-LEEUW: – Kom op woensdag 28 november 2018 van 14:00 tot 17:00 naar “Safeteen“. Een namiddag vol activiteiten, informatiestanden, demonstraties in het thema veiligheid. Geef jezelf en je kinderen de kans bij te leren op een leuke manier!

Yenthe Voets: “Naar aanleiding van mijn afstudeerproject heb ik ervoor gekozen een evenement te organiseren volledig gewijd aan het thema veiligheid.

Tijdens Safeteen krijgen kinderen/ jongeren de kans deel te nemen aan verschillende workshops en demonstraties georganiseerd door de aanwezige veiligheidsdiensten en tegelijkertijd kunnen de oudere broers/ zussen en vrienden of ouders genieten van een heerlijk drankje onder de warmte van enkele terrasverwarmers of in de opengestelde turnzaal. ”

Dit event kan onder andere plaatsvinden met dank aan een samenwerking met verschillende veiligheidsdiensten, namelijk: – De politie – ICTeens – De preventiedienst van de brandweer – Het Rode Kruis – De Vlaamse Stichting Verkeerskunde (voor deze workshop dien je een eigen fiets te voorzien!)
Bovendien zal er als randanimatie ook een springkasteel voorzien worden!

Opening poorten: 14u
Ingang: €3 voor de deelnemers (inschrijven verplicht voor de workshops)
Inschrijven kan via de site: https://safeteen.webnode.be
Locatie: Sint-Lutgardisschool, Athur Quintusstraat 45

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder