RSS

Een hart onder de riem voor zorg in WZC Zilverlinde

21 Jun

SINT-PIETERS-LEEUW: – In het kader van de actie ‘een hart onder de riem voor zorg’ werden alle medewerkers van het WZC Zilverlinde vanmiddag in de bloemetjes gezet. Leden van de lokale afdeling OKRA overhandigden een hartje aan alle personeelsleden.
2018-06-21-een-hart-voor-zorg_WZC_Zilverlinde (15)
Dagelijks zijn duizend-en-één zorg- en verpleegkundigen in de weer om bewoners van woonzorgcentra te voorzien van een zo goed mogelijke oude dag. Deze mensen zijn onmisbaar en verrichten vaak ongezien fantastisch werk. OKRA draagt al deze mensen een warm hart toe en bedankt hen daarom met een zelfgemaakt hartje met de slogan “Een hart voor zorg”.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 
Reacties staat uit voor Een hart onder de riem voor zorg in WZC Zilverlinde

Geplaatst door op juni 21, 2018 in actualitiet, nieuws, Sint-Pieters-Leeuw, Zuun

 

Tags: , , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: