SINT-PIETERS-LEEUW: – Van 1 juli tot en met 31 augustus 2018 kan je in Sint-Pieters-Leeuw deelnemen aan twee wandelzoektochten. Ga met je gezin mee op stap en zoek samen naar de verborgen schatten!


2018-07-33-affiche-schattenzoektochtWandelzoektochten voor jonge speurneuzen
– In het centrum speur je tussen de rozen van het Colomapark. Deze zoektocht van een tweetal kilometer is ook geschikt voor de allerkleinsten en toegankelijk met kinderkoetsen en rolwagens.
Koning Ridderus en Koningin Sofia verwachten je in het Colomapark.

– In Zuun leidt een 5km lange wandeling langs paadjes je naar de schat. Hier moet je raadsels oplossen en je ogen openhouden.
Kabouter Roodneus heeft je hulp nodig. Ga jij hem helpen? Vertrekpunt Zonnig Leven.

Hou je ogen goed open want enkel door de vragen juist op te lossen zal je de schatkist kunnen openen. Op het einde van elke zoektocht worden de jonge speurneuzen beloond met een klein cadeautje.

2017-10-14-kasteel-Coloma_Sint-Pieters-Leeuw

Ook zin om op schattenjacht te gaan?
Spring vanaf 1 juli tijdens de openingsuren eens binnen in het toerismekantoor in kasteel Coloma of in de bib om je boekje op te halen.

Startfeest 1 juli
Wil je nog meer fun? kom dan op zondag 1 juli naar het Colomapark voor de officiële start van de zomerzoektochten. Fiets je eigen schilderij of laat je onder handen nemen door een tattoo-artist die je een mooie airbrush-tattoo zet. Tussen 14u en 17u maak je van jezelf een even kleurrijk schilderij als de rozentuin!

%d bloggers liken dit: