RUISBROEK: – Vandaag kreeg het wooncentra van De Poel in Ruisbroek hoog bezoek voor een mooie gelegenheid, voetballer Sven Kums ambassadeur van De Poel kwam er een splinternieuwe sportkamer inhuldigen.
2018-06-07-sportkamer voor De Poel (5)
Sven Kums was niet de enige die het lintje mocht doorknippen, hij werd hier bijgestaan door Marie-Claire Pickaert. Deze dame vierde onlangs een feestje voor haar oppensioenstelling, zij vroeg uitdrukkelijk aan de vrienden, kennissen en familie geen geschenkjes of bloemen te kopen maar haar te steunen voor een goed doel. Na heel wat wikken en wegen besloot ze om een zitcrostrainer ter waarde van 7000 euro te schenken aan de nieuwe sportkamer voor De Poel.

Deze sportkamer zal de gasten van De Poel aanmoedigen om meer aan sport te doen, ook de rolstoelpatiënten. De Poel wil meer bewust inzetten op gezondheid. Bewegen is niet voor alle gasten evident en vraagt aanmoediging. In Ruisbroek.

De hometrainer die er reeds stond biedt geen mogelijkheid voor de rolstoelgebruikers, die vanaf nu dankbaar gebruik zullen maken van de speciale zitcrostrainer.
In De Poel in Ruisbroek verblijven momenteel 16 vaste bewoners, waarvan 4 personen in een rolstoel.

Deze diashow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: