RUISBROEK: – Antonio, of Tony, zo kennen ze hem al in Ruisbroek is een zeer sympathieke kerel die zijn droom heeft waargemaakt door zelf zijn eigen zaak te starten, café “De Winnaars”.


Zijn ouders zijn begin de jaren ’70 van Sicilë naar België komen wonen om er een horecazaak te starten. Meer bepaald in het Brusselse, alwaar Antonio werd geboren. Antonio groeide op te midden van heel veel sfeer en plezier. Jaar na jaar zag Antonio hoe hard zijn ouders moesten werken maar daarnaast besefte hij ook dat “gelukkig zijn” ook mogelijk is als je doet wat je graag doet. Dus stapte hij ook in het horecaleven, als ober in verschillende Brusselse restaurants. Hij droomde er steeds van ook zelfstandig te worden en ging dus op zoek naar een eigen zaak. Zijn oog viel toevallig op het café aan de Fabriekstraat 142. Na wat opsmukwerken opende hij dus op 1 mei het café, dewelke hij “De Winnaars” doopte. Hier verwelkomt Tony U graag met de glimlach op een heerlijk drankje of een klein hapje. Op regelmatige tijdstippen zal hij dans- en karaoké avonden inrichten om aldus wat leven in de buurt te brengen.
Privéfeestje organiseren? Ook dat kan in een aparte ruimte die hij hiervoor ter beschikking stelt. Contact: 0493 20 44 47

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.