REGIO: – VZW De Poel organiseerde een exclusieve sponsorbijeenkomst als kick off van het nieuwe sponsorjaar. Deze kick off was ook de start van een nieuwe vriendengroep: ‘de Vrienden van De Poel’.


Individuen of bedrijven met een warm hart voor mensen met een beperking krijgen de kans krachten te bundelen. Dit in goed gezelschap van Anderlecht-speler Sven Kums in zijn rol van ‘Ambassadeur van De Poel’. Kums werd geïnterviewd door Kris Baert. Hij vertelde over zijn petekindje met down, uitte zijn appreciatie voor De Poel en beantwoordde enkele vragen over RSCA. Hij ging graag op de foto met de gasten, kreeg zelfgebakken koekjes van de gasten en deelde kussen en knuffels uit. Ook Isabel Van Obergen (Directeur De Poel) en Ivo De Bisschop (Bestuurslid-Fondsenwerving De Poel) stonden het publiek te woord.

Het werd een gezellige avond waarbij nieuwe ideeën ontstonden uit verhalen die leven binnen De Poel. De Poel gaat dit jaar voor vernieuwing op verschillende vlakken, zo zal de benefietparty plaatsvinden op 23 november bij BMW Vandeperre te Sint-Pieters-Leeuw. Het belooft een jaar te worden waarbij aan nieuwe, innovatieve projecten zal gewerkt worden, van belevingstuinen tot sportkamers. Vernieuwing blijft zich opdringen om goede zorg en ontwikkeling van de gasten te garanderen. De Vrienden van De Poel zijn ambitieus en willen er een geweldig sponsorjaar van maken met nieuwe events en specifieke sponsorprojecten.

VZW De Poel is een organisatie die zich inzet voor 200 volwassenen met een mentale beperking. De verschillende campussen zijn gelegen in Ternat, Schepdaal, Ruisbroek, Sint-Pieters-Leeuw en Sint-Genesius-Rode.
Meer info: www.vzwdepoel.be