SINT-PIETERS-LEEUW: – In de toonzaal van Mercedes garage ‘Eurostar 2000’ werd de nieuwe wagen en de piloten voorgesteld van het nieuwe racing Team SBM dat zal uitkomen in het Belcar kampioenschap waaronder de 24 uur van Zolder en Spa-Franchorchamps valt.
2018-03-24-SBM-Racing-Team_03
Het SBM Racing Team zal in de Belcar races deelnemen in een Mercedes AMG – GT4. Bestuurd door de piloten Wim Spinoy die het na een paar testriten volledig ziet zitten, Bruno Detroch ex Belgisch kampioen motocros maar nu voor vier wielen kiest, Glenn Detruyer zaakvoerder Eurostar 2000 ziet een jongensdroom in vervulling gaan en Ward Sluys meermaals Belgisch kampioen en regerend kampioen in de Benelux Supercar Challenge en 20 jaar ervaring in de autosport word mentor van het team SBM. Technische raad wordt verleend door Kenneth Heyer fabriekspiloot bij Mercedes AMG Duitsland.


Het SBM Racing Team is ontstaan door het BBN Netwerk concept. Mekaar gunnen en geven. Vertrouwen winnen en hebben in elkaar en daardoor zaken doen. Door de jarenlange samenwerking is men aan dit spannend avontuur begonnen dat serieus vorm genomen heeft en als underdog zal deelnemen aan de Belcar races in 2018.
Het SBM Team rijdt zijn eerste wedstrijd op 7 – 8 april 2018 bij de start van het Belcar kampioenschap op Zolder. We horen in de toekomst zeker nog van SBM Racing Team.

%d bloggers liken dit: