2018-04-27-AFFICHE-lokale_heldenSINT-PIETERS-LEEUW: – Jong, minder jong, pop of klassiek, beginnend of bekend talent kan van zich laten horen op het Lokale Helden podium tijdens de feesteditie van onze wekelijkse vrijdagmarkt op vrijdag 27 april 2018.

Sint-Pieters-Leeuw zit vol muzikaal talent. Sommigen hebben reeds vele podia versleten, anderen hebben de stap uit het repetitiekot nog niet gezet. In het kader van Lokale Helden wil de gemeente het lokale talent een podium geven!

De wekelijkse vrijdagmarkt aan “de Rink” wordt 10 jaar in 2018 en dat wordt 4 vrijdagen lang in april en mei uitgebreid gevierd. Tijdens de feesteditie van 27 april wordt er een podium aan de Rink geplaatst, waar beginners en opkomend talent hun ding mogen doen. Geen grote PA-toestanden, eerder akoestische setjes met minimale versterking.

Toeschouwers en voorbijgangers zullen worden voorzien van drank en versnaperingen door de werkgroep ‘project jeugdhuis’. Die werkgroep doorloopt in dezelfde maanden een proefperiode om opnieuw een jeugdhuiswerking uit de grond te stampen. Voor één keer zullen ze niet binnen de vier muren van hun vertrouwde lokalen blijven, maar zullen ze als het ware hun jeugdhuis éénmalig verhuizen. Jeugdhuis op verplaatsing in eigen gemeente.

Ervaren of eerste stapjes als muzikant? Laat je zien! Laat je horen!
Jong, minder jong, pop, klassiek, beginner of bekend, ja zelfs een valse noot is toegestaan. Iedere muzikant uit Sint-Pieters-Leeuw mag het podium laten klinken!
Stuur eerst een mailje naar cultuur@sint-pieters-leeuw.be of bel naar 02 371 22 62, dan weten we aan wat we ons mogen verwachten.