RSS

Talenten van hier – Feest in de parochie Vlezenbeek

04 Mrt

VLEZENBEEK: – Vandaag was het feest in de parochie Vlezenbeek onder de noemer “talenten van hier”. De dag begon met een gebedsviering in de Onze-Lieve-Vrouwkerk,opgeluisterd door het zangkoor en Marieke Wils met harp. In de namiddag kon men de Vlezenbeekse talenten bewonderen in de Merselborre.


Zo stelden er verschillende Vlezenbekenaren tentoon: – foto’s: gezichten van Willy Struylaert en trouwfoto’s van Hannelore Haemers – “kunstwerkjes” van de Ave-Maria Basisschool
Verder waren er ook standjes en workshops met en door talenten uit Vlezenbeek van Inkendaal Revalidatieziekenhuis – modulebaan “buiten-spoor-IG” familie Huybrechts – levend tafelvoetbal met SK Vlezenbeek – bloemschikken met KVLV – persoonlijke make-up advies door Siezen – portretjes illustreren met Nele Moonens – pianoconcert door Sverre D’Hooghe – optreden leerlingen fanfareschool – cheerleaden met KVLV – seniorendans met KVLV – vergeet-me-liedjes met Sarah & Dorien – komisch duo Karin & Pascal – De Melody shakers,…

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


 

 

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: