VLEZENBEEK: – Vandaag was het feest in de parochie Vlezenbeek onder de noemer “talenten van hier”. De dag begon met een gebedsviering in de Onze-Lieve-Vrouwkerk,opgeluisterd door het zangkoor en Marieke Wils met harp. In de namiddag kon men de Vlezenbeekse talenten bewonderen in de Merselborre.


Zo stelden er verschillende Vlezenbekenaren tentoon: – foto’s: gezichten van Willy Struylaert en trouwfoto’s van Hannelore Haemers – “kunstwerkjes” van de Ave-Maria Basisschool
Verder waren er ook standjes en workshops met en door talenten uit Vlezenbeek van Inkendaal Revalidatieziekenhuis – modulebaan “buiten-spoor-IG” familie Huybrechts – levend tafelvoetbal met SK Vlezenbeek – bloemschikken met KVLV – persoonlijke make-up advies door Siezen – portretjes illustreren met Nele Moonens – pianoconcert door Sverre D’Hooghe – optreden leerlingen fanfareschool – cheerleaden met KVLV – seniorendans met KVLV – vergeet-me-liedjes met Sarah & Dorien – komisch duo Karin & Pascal – De Melody shakers,…

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.