SINT-PIETERS-LEEUW: – Serviceclub Fifty-One Sint-Pieters-Leeuw Coloma deelde in het kader van de ‘Diensten aan de gemeenschap’ de netto- opbrengsten van haar jaarlijkse activiteiten – champagneverkoop, kaas- en breughelbuffet en standen op Leeuw Rinkt en jaarmarkt Sint-Pieters-Leeuw uit aan vier verenigingen: vzw De Poel, De Foundation Jana De Koker, Smile-to-Me en FriS.
2018-01-11-cheques_serviceclub-fifty-one_01
– vzw De Poel, het centrum voor persoonsgerichte ondersteuning voor volwassenen met een beperking kreeg een cheque van 3000 euro.
– De Foundation Jana De Koker, een jong fonds dat alle patiëntjes van een aantal kinderziekenhuizen een betere levenskwaliteit een een aangenaam leefklimaat wil bieden tijdens hun verblijf, kreeg eveneens een cheque van 3000 euro.
– De Leeuwse vereniging Smile-to-Me, die “anderskinderen” jaarlijks een onvergetelijke dag bezorgt, ontving een cheque van 1000 euro.
– FriS, een sportvereniging voor mensen met een beperking kreeg een cheque van 1000 euro.


Het huidige bestuur van de club bestaat uit: voorzitter Albrecht Speeckaert, ondervoorzitter Luc Vanruysevelt, secretaris Alain Reynaert, penningmeester Filips Touchant en ceremoniemeester William Moons.

Tevens kondigt Fifty One nu al een evenement aan dat zij in het kader van hun 300ste statutaire vergadering zullen organiseren.
Op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli, en op zaterdag 7 en zondag 8 juli 2018 organiseren zij in het kasteel Coloma een tentoonstelling met werken van Henri Vlezenbeek, Luc Vanruysevelt en Rita Cornelis.

%d bloggers liken dit: