RSS

basisschool Jan Ruusbroec verkocht pannenkoeken tvv Kom op tegen kanker

23 Dec

RUISBROEK: – Ook dit schooljaar nam basisschool Jan Ruusbroec deel aan ‘de Warmste Week’ van Studio Brussel. De leerkrachten en leerlingen bakten de laatste week voor de vakantie pannenkoeken en verkochten deze op donderdag 21 december tijdens de speeltijd en na schooltijd ten voordele van ‘Kom op tegen kanker’.


David Day, directeur Jan Ruusbroec: “De actie bracht 388,59 euro op. Met dit steentje hopen wij het onderzoek naar en de behandeling van deze ziekte verder te kunnen ondersteunen. Basisschool Jan Ruusbroec, een school met een sociaal hart.”

 
Reacties staat uit voor basisschool Jan Ruusbroec verkocht pannenkoeken tvv Kom op tegen kanker

Geplaatst door op december 23, 2017 in actualiteit, Ruisbroek, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags:

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: