PAJOTTENLAND: – Vandaag organiseerde Pajottenland+ een fotoshoot voor producenten die het Pajottenlandmerk gebruiken.


Huisfotograaf Thierry Van Vreckem zorgde ervoor dat de lokale producten van zo’n 18 producenten mooi gefotografeerd werden. Zo ook de bieren van Raymond De Saegher van artisanale bierbrouwerij 4Pajot uit Vlezenbeek.


Jos Huwaert, coördinator Pajottenland+: “ Tot onze tevredenheid stellen we vast dat steeds meer streekorganisaties en ondernemers uit de plattelandseconomie hun naam verbinden aan het Pajottenlandmerk. Producenten die meestappen in dat regioverhaal, betalen een jaarlijkse bijdrage en krijgen daar ‘n mooie return voor in de plaats. Zo kozen we net als twee jaar geleden voor een fotoshoot, om de zowel de producenten als hun producten extra in de kijker te kunnen plaatsen.
Meer info: www.pajottenland.be

%d bloggers liken dit: