SINT-PIETERS-LEEUW: – Twee jaar geleden in de herfstvakantie van 2015 startte de bibliotheek met tijdens de schoolvakantie een spelletjesnamiddag te organiseren. Nu twee jaar later is het een vaste waarde geworden tijdens elke schoolvakantie en kreeg het initiatief reeds navolging in bibliotheken in de regio.


Vrijdagnamiddag gonsde het dan ook van de bedrijvigheid in de bib. Kinderen speelden er onder begeleiding van enkele ouders en vrijwilligers weer verscheidene gezelschapsspelletjes.
de bibliotheek gaat nu ook voor de eerste keer een spelletjesavond voor volwassenen organiseren en dit op donderdag 16 november 2017 van 19.30 tot 21.00 uur in het bibliotheekpunt, dienstencentrum ’t Paviljoentje, Fabriekstraat 1A te Ruisbroek.

Meer info over de bibliotheek: 02 371 22 64 – bibliotheek@sint-pieters-leeuw.be – http://sint-pieters-leeuw.bibliotheek.be

%d bloggers liken dit: