2017-10-26-flyer_verwarmingsinstallatie_vervangenSINT-PIETERS-LEEUW: – Is jouw oude verwarmingsketel aan vervanging toe? Kom dan naar de gratis infosessie van DuBo VlaamsBrabant op donderdag 26 oktober 2017 om 19.30 uur in CC Coloma.

Duurzaam bouwen spaart het milieu, het klimaat en jouw portemonnee! Door energiezuinig en duurzaam te bouwen of te ver­bouwen vermindert de CO2-uitstoot van je woning en werk je mee aan een klimaatvriendelijke gemeente en provincie. Bovendien daalt jouw energiefactuur dras­tisch en geniet je van een gezonde woning mét meer comfort.

Deskundigen van Dialoog vzw verzorgen de inhoud van deze sessies.

Waar hou je rekening mee als je een verwarmingsketel vervangt? Deze ses­sie geeft meer inzicht in de werking van een verwarmingsinstallatie en haar onderdelen. Je krijgt een overzicht van warmtepompen en ketels op verschil­lende energiebronnen en onder welke voorwaarden je ze efficiënt toepast. Ver­der bekijken we een optimale regeling van het volledige systeem en de koppe­ling met sanitair warm water.

Gratis maar inschrijven is verplicht: 02 454 54 01 – info@archeduc.be
www.archeduc.be/infosessie-mijn-verwarmingsketel-aan-vervanging-toe-2

%d bloggers liken dit: