valuesTVlogoSINT-PIETERS-LEEUW: – Zopas werd Values Television opgericht met als doel een nieuw medianetwerk te lanceren dat een stem wil geven aan de vele Vlamingen die zich in onze samenleving inzetten voor tal van initiatieven op het vlak van cultuur, erfgoed, geschiedenis, zingeving, spiritualiteit, ecologie, welzijn en zorg. Vandaag hebben al meer dan 80 organisaties en bedrijven toegezegd om hun medewerking te verlenen aan ValuesTV op het vlak van redactie, productie, sales, marketing, e.a. Leo Neels (voormalig CEO van VTM, Prof. em. Mediarecht aan de KULeuven en UAntwerpen, en CEO van denktank Itinera) is voorzitter van de raad van bestuur van Values Television.

Johan--VenckenjpgValuesTV biedt een forum aan de vele personen en initiatieven die in de maatschappij bijdragen tot een klimaat van vertrouwen, solidariteit en samenleven met respect voor elkaar. Hun inspirerende verhalen blijven te vaak onontgonnen en te veel waardevolle en zinvolle stemmen worden nu nog weinig gehoord”, aldus Johan Vencken, CEO Values Television. “ValuesTV wordt de plaats waar deze verhalen tijd én ruimte krijgen om gehoord, gezien en gelezen te worden, als “food for thought” zodat het publiek zich nadien een weloverwogen, persoonlijke mening kan vormen. Wij willen meer duiding en verdieping brengen rond verschilende maatschappelijke thema’s.”

ValuesTV zal daarom resoluut inzetten op slow journalism en zal verhalen rond maatschappelijke thema’s zoals cultuur, erfgoed, geschiedenis, zingeving, spiritualiteit, ecologie, welzijn en zorg, naar een ruim publiek in Vlaanderen brengen.

Values Media bvba – Bedrijvencentrum Zennevallei, Bergensesteenweg 709 bus 8 te Sint-Pieters-Leeuw

%d bloggers liken dit: