SINT-PIETERS-LEEUW: – Kinderen uit de lagere school waren deze namiddag welkom in Zonnig Leven voor de jaarlijkse gratis boekenkaftdag “Ezelsoor”.
2017-09-06-ezelsoor-boekenkaftdag_08
Tijdens de boekenkaftdag werd er niet alleen gekaft. Illustratoren Maarten Defossez, Vero Beauprez, Mila Van Goethem of Maureen Wattenbergh kwamen de kaften van de boeken personaliseren met een leuke tekening en een kaftinspecteur keurde de gekafte boeken grondig.
Jeugdverenigingen stelden hun werking voor tijdens leuke spelletjes en de ouders konden kennis maken met de dienst Integratie en Huis van het Kind.

Deze diashow vereist JavaScript.


Deze boekenkaftdag laat toe om het nieuwe schooljaar op een toffe wijze in te zetten”, aldus schepen voor Jeugd Bart Keymolen.“Tijdens Ezelsoor is het namelijk de bedoeling dat gezinnen samen op een leuke manier (leren) kaften.”

Schepen voor Onderwijs, Gunther Coppens: “Ezelsoor is intussen uitgegroeid tot veel meer dan alleen boeken kaften. In de eerste jaren dat we dit organiseerden nodigden we enkel een illustrator uit. Intussen is dit evenement uitgegroeid tot een echte cultuurmarkt met workshops en ateliers.

%d bloggers liken dit: