RSS

nieuwe voetbalvelden SK Vlezenbeek worden vermoedelijk pas in 2018 aangelegd

16 Jun

2017-02-23-heraanleg-voetbalvelden_sk_vlezenbeek_01VLEZENBEEK: – Begin dit jaar hoopte de gemeente met de heraanleg van de twee voetbalvelden van SK Vlezenbeek in de zomer van dit jaar te kunnen starten (zie artikel 23/02/17), de terreinen zouden genivelleerd en in de andere richting aangelegd worden, maar de opmaak van een archeologienota gooit nu roet in het eten.

Schepen van sport Jos Speeckaert: “We worden verplicht om voor de site een archeologienota op te maken vooraleer de bouwvergunningsaanvraag goedgekeurd kan worden. Dit betekent vertraging. We vermoeden dus dat we hierdoor pas tegen 2018 over alle vergunningen zullen beschikken en kunnen starten met de heraanleg van de velden.

 
Reacties staat uit voor nieuwe voetbalvelden SK Vlezenbeek worden vermoedelijk pas in 2018 aangelegd

Geplaatst door op juni 16, 2017 in actualitiet, nieuws, Sint-Pieters-Leeuw, sport, Vlezenbeek

 

Tags: , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: