SINT-PIETERS-LEEUW: – Voorzitter Roger Amys en ondervoorzitter Dirk Moriau stelden vanavond de eerste ploeg van SK Leeuw voor het seizoen 2017-2018 in tweede provinciale voor.
2016-06-15-ploegvoorstelling_1ste-ploeg_SK-Leeuw
Dirk Moriau: ” We gaan dit seizoen uitkomen in een reeks waar alles kort bij elkaar ligt. Een echte streekreeks met heel wat derby’s. Ik hoop dat we met de ploeg voor volgend seizoen snel 30 punten halen om erin te blijven en dan verder kunnen groeien. Net als elk seizoen zijn er enkele spelers die de club verlaten en andere die ons komen versterken. Vorig jaar heeft Jan Demuylder de functie als eerste trainer in het midden van het seizoen op zich genomen. Dit jaar zal hij ook onze eerste trainer zijn.”

Spelerskern seizoen 2017-2018:

Angoa Edgar Kevin
Berth Stefan
Cimpaka Yannick
De Clercq Karel
Dehaspe Dieter
Delisse Anthony
Demedts Jimmy
Demuylder Brian
Devroede Arne
Devroede Jordi
Geerts Sil
Gonzales Romero Michaël
Goossens Amaury
Imberechts Pedro
Kempeneer David
Kempeneer Kevin
Marian Garcia Kevin
Musch Tom
Timmermans Jeason
Van Isterdael Glenn
Verlodt Jorn

De staff:
Trainers: T1 Jan Demuylder, T2 Willemyns Bart – keeper trainer: Pannus Raf – afgevaardigden: Michiels Benny en devillé Hugo


Trainer Jan Demuylder:” Met de jongens van vorig seizoen en de nieuwe spelers die erbij komen hebben we een goede kern om een goede midden motor te worden in tweede provinciale. De combinatie van ervaring van de oudere spelers en de dynamiek van het jonge geweld zullen ons voorruit helpen. Er heerst in onze ploeg een goede mentaliteit, dus het thuisvoordeel moeten we zeker kunnen afdwingen en we moeten ons karakter tonen om punten te pakken.”

%d bloggers liken dit: