SINT-PIETERS-LEEUW: – In het Parochiecentrum in de René Balléstraat stelden de leden van KVG hun prachtige werken tentoon ism KVLV. Gedurende de twee dagen kwamen er ontzettend veel mensen over de vloer.
2017-06-11-hobbytentoonstelling_09De creatieve familie Huybrechts uit Vlezenbeek stelde een miniatuurdorp met modeltreinen ten toon. Herman Huybrechts zorgt voor de ruwbouw, voor de elektriciteit en laat de treinen rijden, dochter Irmgard zorgt voor het landschap en de huisjes en haar man schildert de figuurtjes. Mama schilderde de achtergrond. Deze modeltreinbaan bracht jong en oud in vervoering.

Zoals elk jaar konden de bezoekers genieten van kramiek met balletjes, een croque- monsieur , een ijsje een gebakje. Ook de altijd prijs tombola kent ieder jaar een succes.

Deze diashow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: