RSS

Superstars behaalden 2e plaats tijdens de Best Show Team finale

21 Mei

SINT-PIETERS-LEEUW: – De Superstars van Dance O’ Mania (Leeuwse turnkring vzw) behaalden een geweldige 2e plaats tijdens de Best Show Team finale georganiseerd door GymFed in de Topsporthal Vlaanderen te Gent.
2017-05-20-bestshowDe Best Show Teams Finale is een finalewedstrijd voor de dans- en demogroepen met het hoogste aantal punten in de eindranking van het desbetreffende circuit. Binnen het danscircuit werden de 3 beste teams uit beide genres (jazz/trends) geselecteerd voor deze finale. Evenals de vier groepen uit het A-circuit die aan het einde van het democircuit het hoogst gerangschikt stonden.

 
Reacties staat uit voor Superstars behaalden 2e plaats tijdens de Best Show Team finale

Geplaatst door op mei 21, 2017 in actualiteit, Jeugd, nieuws, Sint-Pieters-Leeuw, sociaal, sport

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: