2015-05-05-Waardering voor kleine landschapselementen.pngPAJOTTENLAND:Landschap van boeren-Bruegel – Waardering voor kleine landschapselementen op woensdag 31 mei 2017 van 9u30 tot 12u30 in Galmaarden.

Vanuit Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei vragen we graag meer aandacht voor hagen, poelen, knotbomen… en andere ‘kleine landschapselementen’ in het Pajottenland en de Zennevallei. Deze KLE’s zijn de bouwstenen van ons landschap, waar mens en dier zich thuis voelen. Het zijn de penseelstreken waarmee boeren-Bruegel ons landschap schilderde: een prachtig meesterwerk van verweven landbouw, erfgoed en natuur.

Blijvende waardering en onderhoud van kleine landschapselementen is van groot belang voor een productief en klimaat-bestendig landschap. We nodigen iedereen uit om samen aan een duurzaam landschap te werken: inwoners, landbouwers, jagers, natuurverenigingen, gemeenten… Tijdens deze voormiddag leggen we informatie en ideeën samen om concreet aan de slag te gaan.

Praktisch:
Info- en sensibiliseringsvoormiddag landschap Woensdag 31 mei 2017 van 9u30 tot 12u30 Baljuwhuis, Kammeersweg 2, Galmaarden
Info en inschrijven:
Gratis deelname, maar verplicht inschrijven via info@pajot-zenne.be of 02 452 60 45 – www.pajot-zenne.be

%d bloggers liken dit: