RSS

Viering van de honderdjarige Marcelina Desmedt

06 Mei

SINT-PIETERS-LEEUW: – De 100-jarige Marcelina Desmedt werd vandaag in de bloemetjes gezet.


Marcelina woont nog steeds in haar huis in de Vanderstraetenstraat te Sint-Pieters-Leeuw. Twee weken geleden werd ze dringend opgenomen in het Sint-Maria ziekenhuis te Halle. Ze werd dus vandaag daar gevierd, haar toestand was er fel op verbeterd . De burgemeester en de mensen van het schepencollege van Sint-Pieters-Leeuw kwamen haar daar persoonlijk feliciteren. Ze glunderde want ze werd omringd door haar kinderen : Marie-Louise, Louisa en Marcel , haar kleinkinderen en haar achterkleinkinderen en vele familieleden en vrienden. Er vond reeds 3 maal een viergeslacht plaats in deze familie . Wat was ze fier op haar achterachterkleinkind dat net 100 jaar met haar verschilt.

 
Reacties staat uit voor Viering van de honderdjarige Marcelina Desmedt

Geplaatst door op mei 6, 2017 in Sint-Pieters-Leeuw

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: