SINT-PIETERS-LEEUW: – De 100-jarige Marcelina Desmedt werd vandaag in de bloemetjes gezet.


Marcelina woont nog steeds in haar huis in de Vanderstraetenstraat te Sint-Pieters-Leeuw. Twee weken geleden werd ze dringend opgenomen in het Sint-Maria ziekenhuis te Halle. Ze werd dus vandaag daar gevierd, haar toestand was er fel op verbeterd . De burgemeester en de mensen van het schepencollege van Sint-Pieters-Leeuw kwamen haar daar persoonlijk feliciteren. Ze glunderde want ze werd omringd door haar kinderen : Marie-Louise, Louisa en Marcel , haar kleinkinderen en haar achterkleinkinderen en vele familieleden en vrienden. Er vond reeds 3 maal een viergeslacht plaats in deze familie . Wat was ze fier op haar achterachterkleinkind dat net 100 jaar met haar verschilt.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: