RSS

Controle PZ Zennevallei met de Vlaamse belastingdienst

26 Apr
archieffoto

archieffoto

SINT-PIETERS-LEEUW: – Dinsdag werden controles uitgevoerd door de verkeersdiensten van de politiezone Zennevallei en de Vlaamse belastingdienst. In totaal werden acht processen-verbaal opgemaakt voor een vervallen keuringsbewijs, twee voor het niet of verkeerd dragen van de gordel, een voor niet-verzekering, een voor niet-inschrijving van het voertuig en een voor een inbreuk op het rijbewijs.

Op de 1 181 gecontroleerde voertuigen werden daarenboven door de Vlaamse belastingdienst 16 processen-verbaal opgesteld. Dit voor een totale waarde van 19 576,26 euro aan achterstallige belastingen waarvan 8 175,58 euro onmiddellijk werd geïnd.
Verder werden door politie en de belastingdienst samen vijf voertuigen getakeld.

 
Reacties staat uit voor Controle PZ Zennevallei met de Vlaamse belastingdienst

Geplaatst door op april 26, 2017 in actualitiet, nieuws, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags:

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: