RUISBROEK: – Vandaag startte aannemer Strabo met de aanleg van een extra parking aan het OCMW in de Fabriekstraat te Ruisbroek.
2017-03-14-werken-extra-parking-OCMW_Ruisbroek_01
Bart Keymolen, schepen voor Openbare Werken: “De aangestelde aannemer is vanmorgen begonnen met de werkzaamheden om een 40-tal extra parkeerplaatsen inclusief voor mindervaliden te voorzien. De aannemer rekent om bij goede weersomstandigheden 25 werkdagen (5 weken) nodig te hebben. We streven om rond Pasen klaar te zijn.
Ook aan de optimalisatie van de waterbuffering wordt gewerkt bij de aanleg van de parking.
Tijdens de werken wordt de toegang naar de verschillende gebouwen gewaarborgd.”

In de toekomst kunnen deze parking plaatsen gebruikt worden door het personeel en de bezoekers van ‘t Paviljoentje en het Sociaal Huis. ’s Avonds en ’s nachts kunnen ze een tweede keer nuttig worden gebruikt door bewoners uit de buurt.

Tevens wordt een volledige vernieuwde openbare verlichting geplaatst.
De gemeente opteerde in de gemeenteraad van 26 januari 2017 om de openbare verlichting aan het OCMW te vervangen door een moderne LED-verlichting, die tevens dimbaar en zuiniger in gebruik is en overeenstemmend met de LED-verlichting die recentelijk langs de Fabriekstraat werd geplaatst.

Deze diashow vereist JavaScript.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: