RSS

Leeuwerik loopt joggingseizoen op gang met gloednieuwe Leeuwerik-wedstrijdshirts

13 Mrt

SINT-PIETERS-LEEUW: – Met de Natuurloop 2017, een groepstraining op een landelijk parcours langsheen mooie paadjes en veldwegeltjes in het zonnige Lennik, liep Joggingclub Leeuwerik uit Sint-Pieters-Leeuw gisteren het nieuwe joggingseizoen officieel op gang.
Maar liefst 102 clubleden tekenden op zondagochtend 12 maart present voor deze eerste afspraak van het nieuwe loopjaar. De Natuurloop was meteen ook een prima gelegenheid om de gloednieuwe Leeuwerik-wedstrijdshirts voor een allereerste keer aan de buitenwereld te showen.

2017-03-12-joggingclub Leeuwerik-groepsfoto
Al voor het tweede jaar op rij schoot Joggingclub Leeuwerik het stratenloopseizoen op gang met de Natuurloop: geen wedstrijd, maar wel een groepstraining, een eerste officieel clubmoment na de (te) lange en donkere wintermaanden. Net als vorig jaar lag de organisatie van deze Natuurloop in de bekwame handen van ‘oude’ Leeuwerik-krijgers Marc Leo, Stefaan Bellemans en ‘chef parcours’ Johnny Pandelaere, die alweer een schitterende en bij momenten uitdagende omloop hadden uitgetekend. Start en aankomst waren gelegen aan de voetbalterreinen van KFC Lennik. Leeuwerik dankt de heren en dames voetballers voor de gastvrijheid. Na de obligate groepsfoto met de nieuwe clubshirts en nadat de allerkleinste Leeuwerikjes zich de ziel uit het lijf gerend hadden tijdens de ‘Snoepjesloop’, trok de hele bende zich op gang voor een rondje van 5 of 10 kilometer doorheen het glooiende Lennikse landschap. En dat alles onder een heerlijk lentezonnetje. Geen wonder dat na het trainingsrondje alleen maar blije en lachende Leeuweriken opnieuw de KFC Lennik-parking kwamen opgedraaid.

De kop is eraf, vanaf volgend weekend is het ‘voor echt’. Op zaterdag 18 maart trekt Leeuwerik ‘au grand complet’ naar de Lentejogging in Dworp, een organisatie van de bevriende loopclub Joggers Beersel.

Joggingclub Leeuwerik
Joggingclub Leeuwerik is gezellige en familiale vereniging waarin gezond bewegen in een sfeer van plezier en kameraadschap voorop staat. Resultaten – voor wie dat wil – volgen dan vanzelf wanneer er regelmatig wordt getraind. Bij Leeuwerik is iedereen welkom. Jong of oud, man of vrouw, start-to-runner of ervaren marathonloper… iedereen vindt bij Leeuwerik wel een trainingsgroep van zijn of haar niveau.

Interesse? Loop dan gewoon eens langs op één van onze trainingen. Die starten elke dinsdag en donderdag om 19u op de parking van het Gemeentehuis van Sint-Pieters- Leeuw.
Meer info is ook steeds te verkrijgen bij clubsecretaris Frans De Weerdt (02/305.41.66 of frans.de.weerdt@telenet.be) of via onze website http://leeuwerik.telenet.be.

tekst: Jan Barbé

 
Reacties staat uit voor Leeuwerik loopt joggingseizoen op gang met gloednieuwe Leeuwerik-wedstrijdshirts

Geplaatst door op maart 13, 2017 in actualiteit, nieuws, Sint-Pieters-Leeuw, sport

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: