RSS

700 deelnemers voor dropping The Challenge

12 Mrt

VLEZENBEEK / BEERSEL: – Zaterdagnacht organiseerde de De Speelvogel uit Vlezenbeek haar tweejaarlijks evenement: Dropping “The Challenge” voor niet minder dan 700 deelnemers!


The Challenge is een dropping voor jong en oud met als doel er samen een heel leuke avond van te maken. Samen zijn en plezier maken staan vooral centraal.
Dit jaar lieten de organisatoren de talrijke deelnemers proeven van de streek in en rond Beersel. De afgelopen weken waren de deelnemers al druk in de weer om hun vertrekplaats te weten te komen, dit dmv opdrachten te ontcijferen. Zo waren alle ploegen gisterenavond op post in Bezoekerscentrum ‘De Lambiek’ in Alsemberg waar de vertrekplaats was.
Onderstaand foto’s van enkele vertrekkende ploegen.

2017-03-11-droppingthechallenge_99De tochttechnieken die de ploegen onderweg moesten gebruiken waren oa.: De rechtewegschets (stripkaart), Bolleke-Pijl, Bolleke-Pijl met kompas, Visgraat, Helikopterroute, Routekaart,Kruispuntenroute, Oleaat, Fotoroute, Quizroute, Knopenroute, tekst, ogenroute, situatieschets, urenlopen en kompaslopen.
De ene techniek dus al wat makkelijker dan de andere maar uiteindelijk kwamen alle ploegen op de eindlocatie aan.

Alle deelnemers kregen van De Speelvogel nog een mooie attentie van brouwerij Oud Beersel mee naar huis.

 
Reacties staat uit voor 700 deelnemers voor dropping The Challenge

Geplaatst door op maart 12, 2017 in actualiteit, Beersel, Sint-Pieters-Leeuw, sociaal, sport, Vlezenbeek

 

Tags:

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: