logo_inbreker-diefstal-overvalZENNEVALLEI: –  Op het grondgebied Zennevallei, maar ook in andere gebieden zoals Dilbeek, Grimbergen en Brussel werden tientallen diefstallen van- en in voertuigen gepleegd. Vooral oudere modellen van de Volkswagengroep (Skoda, VW, Audi) waren het doelwit. Het onderzoek naar de daders liep al enige tijd.

Op donderdag 16 februari 2017 was het dan zo ver. Er werd een grote gerechtelijke actie georganiseerd onder leiding van de PZ Zennevallei in opdracht van de onderzoeksrechter van Brussel.
Simultaan werden vier huiszoekingen uitgevoerd binnen het gerechtelijk arrondissement Brussel,Halle-Vilvoorde en Luik. Uiteindelijk werden twee personen aangehouden en voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Tijdens de huiszoekingen werden naast een aantal wapens nog een hele resem gestolen voorwerpen aangetroffen.

Voor de hele actie zette de politiezone Zennevallei een twintigtal mensen in en kreeg de zone ook bijstand van de ploegen van de politiezones Grimbergen, Brussel Hoofdstad Elsene en Luik. De hele actie verliep zonder incidenten.

%d bloggers liken dit: