RSS

winterjogging Jan Ruusbroec

19 Feb

RUISBROEK: – De Vrije basisschool Jan Ruusbroec organiseerde voor alle leerlingen van de lagere school een ”winterjogging”. Naast alle sportieve leerlingen hebben ook de leerkrachten hun sportiefste kant laten zien. Bewegen vinden zij immers zeer belangrijk.


Normaal vindt de jogging steeds plaats rond de sporthal ‘Braillard’ in Ruisbroek. Maar door wegenwerken in de gemeente en het drukkere verkeer aan de sporthal, waren zij genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie.

David Day, Directeur Jan Ruusbroec: “Door de gastvrijheid van FC Negenmanneke hebben we gebruik kunnen maken van hun voetbalvelden, wat een groot succes was voor jong en oud! Dit was een mooie eerste samenwerking tussen de plaatselijke voetbalclub en de school.

 
Reacties staat uit voor winterjogging Jan Ruusbroec

Geplaatst door op februari 19, 2017 in actualiteit, Ruisbroek, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags: ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: