RSS

Drankenservice Schoentjes krijgt voor de 6e keer op rij Dag van de drankenhandelaar Award

07 Feb

SINT-PIETERS-LEEUW: – Tijdens het jaarlijks Congres van de Federatie van Belgische Drankenhandelaars (FeBeD), die zo’n 630 onafhankelijke drankenhandelaars vertegenwoordigt en dat plaatsvond in de hallen van Waregem Expo ontving drankenservice Schoentjes uit Sint-Pieters-Leeuw voor de 6e keer op rij een Award voor ‘Dag van de Drankenhandelaar’.


De Dag van de Drankenhandelaar is een organisatie van FeBeD waarbij de drankenhandel hun klanten op een unieke, feestelijke wijze wil onthalen en bedanken voor hun trouw. Er werden in totaal 11 Awards uitgereikt. Op die manier wil FeBeD enkele Belgische drankenhandelaars speciaal belonen voor hun inzet. Eerste keer dit jaar koos ook een jury uit de 11 award winnaars nog een drankenhandelaar die echt wel een uitzonderlijke inspanning had gedaan. Het werd Drankenhandel Baets uit Pellenberg (nabij Leuven) die de Bronzen Pint 2016 mee naar huis mocht nemen omdat zij bijzondere aandacht schonken om lokale streekprodukten en lokale verenigingen te integreren tijdens deze speciale dag.

Zaakvoerder Dranken Schoentjes, Olivier Huygens: “ We zijn enorm blij en moedigen dit initiatief van FeBeD enorm aan, des te meer met de integratie dit jaar van de Bronzen Pint waardoor de drankenhandel nog meer wordt aangemoedigd om inventief uit de hoek te komen. De drankenhandel is een niet te onderschatten, zeer levendig en vooral sociaal beroep en moet zeker zijn plaats binnen een gemeenschap en de lokale economie behouden.

 
Reacties staat uit voor Drankenservice Schoentjes krijgt voor de 6e keer op rij Dag van de drankenhandelaar Award

Geplaatst door op februari 7, 2017 in actualiteit, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags:

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: