RSS

nieuwjaarsconcert Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia

30 Dec

SINT-PIETERS-LEEUW: – Op het nieuwjaarsconcert van de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Sint-Pieters-Leeuw onder leiding van Gaston Coppye konden men donderdagavond in het rusthuis Sint- Antonius genieten van een afwisselend programma voor jong en oud met bekende en minder bekende nummers.
2016-12-29-koninklijke-muziekvereniging_sint-cecilia_14
Vijftig muzikanten en een gepassioneerde dirigent gaven het beste van zichzelf Het was een adembenemend optreden voor een 500-tal sympathisanten .De jongste speler is de 11-jarige Daan Verhoeven. De 65- jarige muzikant Willy Michiels kreeg een medaille voor zijn verdienste als bestuurslid en als muzikant op zijn bugel.
Na afloop werd er een glas aangeboden om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe goed aan te vangen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 
1 reactie

Geplaatst door op december 30, 2016 in actualiteit, Cultuur, muziek, nieuws, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags:

Een Reactie op “nieuwjaarsconcert Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia

  1. HOENRAET RENE

    december 30, 2016 at 4:34 pm

    Wij hebben bijzonder mooie momenten meegemaakt tijdens die avond. Het was super, temeer daar onze kleinzoon Daan meer dan zijn best heeft gedaan tijdens zijn optreden. Ge moet het maar doen, op 11 jarige leeftijd voor zo’n talrijk publiek met brio een optreden verzekeren.
    Goed gedaan, doe zo verder Daan !

     
 
%d bloggers liken dit: